Followers

Friday, February 25, 2011

grrr . gerrrram !!!

  • assalamualaikum kawan kawan comel syaa :)
  • gerraammm ! dengan cik puan dalylah !!! grrr . geram sbb tadi . mimi baru ja balik meeting dgn budak budak src . sbb bincang pasal event ahad nieh . ada intake baru . baru ja sampai umahh . akak dlylah call . call hp wanny . yela celcom ke celcom . murah . then korang nak tahuu dia call sbb apa je ? dia call nak perangat . bg wa angin 1 2 3 badan . dia nk gtaw dia sedang bahagia sudah sampaii penang . grr . geramnyaa !! actually jelesnya yg teramatt !!! 
  • akak . mimi nak ekot balikkk . rinduu sggt sgt kat penang nieh . sedeyh xdpt balik sbb ada program . huhuhu . bungkuskan mimi makanan masakan ayah mimi bulleh ? yg daging favourite mimi tuh . and sambal udang petai sekali kalu bulleh . and kalu rajien . DURIAN skali . sbb skrang dah musim ! setahun lebeyy x mkn durian . =.=!
  • rinduu ayah . mama . kak farah beng . alif kering rajien menurut perintah aku . alus gendott . rindu rumah . rindu katil queen syaa . rindu bilik besar sorang sya . rindu dapur penoh makanan sya . rindu tv sya . yg balik remote akan jd milik syaa . rinduu wifi rumah yg laju kalah kilat . rindu nak dgr bunyi hon keretan dpn rumah maknanya kawan dtg ajak kuar . rinduu nak mengedik dan bermanja dgn si ayah . rindu nak masuk bilik akak farah . lompat atas katil diaa ajak g bekpest kat taman tun sardon makan makanan bekpest favourite syaa . rindu nak curi2 pegi tydo dlm blik parents lpas diaorg suma dah pergi keja . so that leh tydo dgn nyenyak dln air cond . rinduu nak buat buat garang and marah adik paling bongsu . rindu nak mengarah alif adik ketiga buat kejaa . rinduu nak bake cake dgn 2 ekoq adik sya itu . rinduu nak dgr alif dan alus ckap kat akak dia yg cantik nieh . " kak fatin masak lah spagethi ka ? lasagna ka ? macaronie and cheese ke ? " . sbb sya masak sedap . rinduu nak tgk ayah makan apple pie buatan mimi :) rinduu nak dgr mama bleter bla dapur xkemas lepas memasak . rindu nak bergosip dengan si puan mama dan kak farah . well . lama xjumpa ! :D 
  • dan saya sedang merisauii tentang keadaan kembar syaa . emy . dia kena demam virus . kuarentine seminggu . gulp . masa dia msg bgtaw . ya allah hati nieh risau sgt . syang . get well soon . aku doakan yg terbaek untuk ang . aku syg ang . aku xmo ang sakit sakitt . :'( and sorry im not there for u . xdak kat sna nk jaga ang . kalu aku balik penang jugak . sumpah i will be ur gorgeous nurse ! HAHAHA . 
  • okayh . tamat sudah post arini . nak g nanges japp . rindu penang and its content . FOODS !!!! :'(

2 comments:

  1. bia la nak geram . huhuuuhhu . jelesh sgt sgt tahu x!!

    ReplyDelete